Ugrás a menüre

Vezető Hírek

Bizalmon alapuló rendszert szeretnénk kiépíteni

2019.01.07.

Az államtitkár szerint Ausztriát is megelőztük a kormányablakok ügyintézési gyorsaságával.

Tovább a cikkhez

Átadták Fejér megye 14. kormányablakát a székesfehérvári vasútállomáson

2018.12.17.

Dr. Bíró Attila, a Miniszterelnökség hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkára, dr. Simon László kormánymegbízott, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője, Törő Gábor, Fejér megye 2. számú egyéni választókerület országgyűlési képviselője, dr. Cser Palkovics András, Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója a székesfehérvári vasútállomáson, ünnepélyes keretek között átadta Fejér megye 14. kormányablakát.

Tovább a cikkhez

Sikeresek a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok

2018.12.12.

Annak érdekében, hogy az állami szolgáltatások mindenki számára magas színvonalon, azonos minőségben hozzáférhetőek legyenek, 2018-ban a kormányablakok elérhetősége 10 darab Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálattal bővült. A "guruló kormányablakokban" lehetőség nyílik a leggyakoribb ügyek intézésére (pl. új okmányok igénylésére, cseréjére), továbbá az ügyfelek több mint 2500 ügytípusban kaphatnak tájékoztatást.

Tovább a cikkhez

Tájékoztatás a kormányablakok és okmányirodák decemberi nyitvatartásáról

2018.12.06.

A 2018. december 15-ei munkanap-áthelyezéssel érintett hétvégére, illetve a decemberi ünnepekre tekintettel az alábbiak szerint alakul a kormányablakok és okmányirodák nyitvatartása.

Tovább a cikkhez

Tájékoztatás a munkaszüneti napok körüli munkarend megállapításával kapcsolatban

2018.11.26.

A 2018. december 1-jei munkanap-áthelyezéssel érintett hétvégén az alábbiak szerint változik a kormányablakok és okmányirodák nyitvatartása.

Tovább a cikkhez

további hírek