Ugrás a menüre

Vezető Hírek

Figyelem, több kormányablak ügyfélfogadásában időszakos változás várható!

2019.06.24.

Az ország több kormányablak helyszínén - az éves informatikai karbantartási munkák, áramszünet, vagy egyéb technikai ok miatt - átmenetileg szünetel az ügyfelek kiszolgálása, illetve változik a félfogadás rendje. Több okmányiroda alakul át az idén kormányablakká, továbbá az ügyfélterek bővítése, az épületek korszerűsítése, különböző felújítási, karbantartási munkák miatt egyes helyszíneken az ügyfélszolgálatok huzamosabb ideig zárva tartanak.

Tovább a cikkhez

Hamarosan európai parlamenti választás, ellenőrizze okmányait!

2019.05.22.

Az Európai Parlament tagjainak választásán - 2019. május 26-án - az a választópolgár szavazhat, aki a névjegyzékben szerepel és személyazonosságát, valamint lakcímét vagy személyi azonosítóját igazolja.

Tovább a cikkhez

Új épületszárnnyal bővül a Sarkadi Járási Hivatal

2019.05.21.

Határmentiségéből adódóan stratégiai és nemzetpolitikai fontosságú a Sarkadi járás – hangsúlyozta a járási hivatal fejlesztését bemutató sajtótájékoztatón Takács Árpád kormánymegbízott, aki egyúttal a kormányablak százezredik ügyfelét is köszönthette.

Tovább a cikkhez

Rendkívüli nyitvatartás lesz az EP-választás hétvégéjén a kormányablakokban

2019.05.14.

Fontosnak tartjuk, hogy május 26-án minden magyar állampolgár élhessen szavazati jogával és ehhez minden technikai feltételt biztosítani kívánunk.

Tovább a cikkhez

900 ezredik ügyfelét köszöntötte Debrecen Piac utcai kormányablaka

2019.05.13.

Az ügyintézéshez ismét elektronikus úton foglalt előzetesen időpontot Zun Krisztina, aki férjével és gyermekeivel érkezett tegnap a Piac utcai kormányablakba.

Tovább a cikkhez

további hírek