Ugrás a menüre

Vezető Hírek

Tájékoztatás a 2018. november 1-jei és november 2-ai munkaszüneti nap miatti ügyfélfogadási idő változásáról

2018.10.25.

A munkanap-áthelyezéssel érintett hétvégén változik a kormányablakok nyitvatartása

Tovább a cikkhez

Átadták Veszprém megye első kormányablak buszát

2018.10.13.

Az életminőség szempontjából a falvak semmiben sem különbözhetnek a városoktól - jelentette ki Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az első Veszprém megyei mobil ügyfélszolgálat (kormányablak busz) átadásán október 11-én Balatoncsicsón. Takács Szabolcs Veszprém megyei kormánymegbízott a rendezvényen arról beszélt: a megyében harminc Balatoncsicsóhoz hasonló kistelepülés mintegy 11 ezer lakójának könnyíti majd meg a helyiek ügyintézését az új kormányablak busz.

Tovább a cikkhez

Rózsaszínbe öltöztek a budapesti kormányablakok

2018.10.08.

Október az emlőrák elleni küzdelem hónapja, ebből az alkalomból a fővárosi kormányhivatal rózsaszín szalagokkal díszítette fel a budapesti kormányablakokat, ahová tájékoztató, szemléletformáló plakátokat is kihelyeztek. Az egészséges életmód mellett a szűrővizsgálat fontosságára is felhívják a figyelmet.

Tovább a cikkhez

Kormányablak átadó és energetikai fejlesztés Komárom-Esztergom megyében

2018.10.01.

Ünnepélyes keretek között adták át Bábolnán a tízedik kormányablakot a megyében, valamint a KEHOP-5.2.2 „Középületek kiemelt épületenergetikai fejlesztései” projekt keretében az Oroszlányi Járási Hivatal energetikai korszerűsítésének a megvalósítását is megünnepelték.

Tovább a cikkhez

Különösen fontos a fogyatékkal élők támogatása

2018.10.01.

Több mint húszan vették igénybe a Kozmutzába kitelepült kormányablak busz szolgáltatásait pénteken. A Csongrád Megyei Kormányhivatal így fejezte ki, milyen fontosnak tartja a fizikai és mentális hátránnyal élők támogatását.

Tovább a cikkhez

további hírek