Ugrás a menüre

Hírek

Tájékoztatás a 2018. november 1-jei és november 2-ai munkaszüneti nap miatti ügyfélfogadási idő változásáról

2018.10.25.

A munkanap-áthelyezéssel érintett hétvégén változik a kormányablakok nyitvatartása

Tovább a cikkhez

Átadták Veszprém megye első kormányablak buszát

2018.10.13.

Az életminőség szempontjából a falvak semmiben sem különbözhetnek a városoktól - jelentette ki Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az első Veszprém megyei mobil ügyfélszolgálat (kormányablak busz) átadásán október 11-én Balatoncsicsón. Takács Szabolcs Veszprém megyei kormánymegbízott a rendezvényen arról beszélt: a megyében harminc Balatoncsicsóhoz hasonló kistelepülés mintegy 11 ezer lakójának könnyíti majd meg a helyiek ügyintézését az új kormányablak busz.

Tovább a cikkhez

Rózsaszínbe öltöztek a budapesti kormányablakok

2018.10.08.

Október az emlőrák elleni küzdelem hónapja, ebből az alkalomból a fővárosi kormányhivatal rózsaszín szalagokkal díszítette fel a budapesti kormányablakokat, ahová tájékoztató, szemléletformáló plakátokat is kihelyeztek. Az egészséges életmód mellett a szűrővizsgálat fontosságára is felhívják a figyelmet.

Tovább a cikkhez

Kormányablak átadó és energetikai fejlesztés Komárom-Esztergom megyében

2018.10.01.

Ünnepélyes keretek között adták át Bábolnán a tízedik kormányablakot a megyében, valamint a KEHOP-5.2.2 „Középületek kiemelt épületenergetikai fejlesztései” projekt keretében az Oroszlányi Járási Hivatal energetikai korszerűsítésének a megvalósítását is megünnepelték.

Tovább a cikkhez

Különösen fontos a fogyatékkal élők támogatása

2018.10.01.

Több mint húszan vették igénybe a Kozmutzába kitelepült kormányablak busz szolgáltatásait pénteken. A Csongrád Megyei Kormányhivatal így fejezte ki, milyen fontosnak tartja a fizikai és mentális hátránnyal élők támogatását.

Tovább a cikkhez

Kormányablak busz az Internet Hungary 2018 Konferencián

2018.09.27.

A Somogy Megyei Kormányhivatal és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. szervezésében kitelepült a Mobilizált Ügyfélszolgálat a 2018. szeptember 25-én, Siófokon megrendezett Internet Hungary 2018 Konferenciára.

Tovább a cikkhez

Mobilizált Ügyfélszolgálat a Kisvárdai Gasztrozenei Fesztiválon

2018.09.26.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, valamint a Kisvárdai Járási Hivatal közreműködésével 2018. szeptember 15-én a kisvárdai Gasztrozenei Fesztiválra gurult a Mobil Kormányablak busz.

Tovább a cikkhez

Egyszerűsödik a közigazgatási ügyintézés / Mobilizált Ügyfélszolgálat Zala megyében is

2018.09.26.

A közigazgatási rendszer fejlesztésével gyorsabb, egyszerűbb, egységes és jó minőségű ügyfélkiszolgálás valósulhat meg; a következő évben 700 ügytípus egyszerűsödik vagy szűnik meg – közölte Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára Zalaegerszegen.

Tovább a cikkhez

Megújult a Mohácsi Járási Hivatal

2018.09.21.

Közel 100 millió forintos beruházás eredményeként új épületrésszel bővült a Mohácsi Járási Hivatal. A felújított és kibővített épület 2018. szeptember 19-i ünnepélyes átadásán Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár is jelen volt.

Tovább a cikkhez

Kormányablak busz Martonvásáron, szeptember 15-én

2018.09.14.

Ötödik alkalommal rendezik meg Martonvásáron „A magyar népdal napja” kétnapos rendezvénysorozatot, szeptember 15-én és 16-án. Az igényes, színes programok közben szombaton, a Fejér Megyei Kormányhivatal szervezésében, kormányablak buszon intézhetik személyi okmányügyeiket az ügyfelek.

Tovább a cikkhez


1 2 3 4 5