Ugrás a menüre

Figyelem!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2019. május 26-i Európai Parlamenti választásokkal összefüggésben, a személyazonosító okmányok cseréje és kiállítása érdekében, május 25-én (szombaton) 8-14 óra között és május 26-án (vasárnap) 6-19 óra között több ügyintézési helyszínen rendkívüli nyitvatartással állunk a választópolgárok rendelkezésére.

A helyszínek listáját ITT érhetik el.

Figyelem, több kormányablak ügyfélfogadásában időszakos változás várható!

2019.05.13.

Az ország több kormányablak helyszínén - az éves informatikai karbantartási munkák, áramszünet, vagy egyéb technikai ok miatt - átmenetileg szünetel a félfogadás. Több okmányiroda alakul át az idén kormányablakká, továbbá az ügyfélterek bővítése, az épületek korszerűsítése, illetve különböző felújítási, karbantartási munkák miatt egyes helyszíneken az ügyfélszolgálatok huzamosabb ideig zárva tartanak.


Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az alábbi helyszíneken és időpontokban a kormányablakok félfogadásában változás várható, illetve az ügyfélkiszolgálás átmenetileg szünetel. (A listát folyamatosan frissítjük - felül a legújabb információk találhatók!)

 

A Szekszárd, Augusz I. u. 7. szám alatt működő kormányablakban 2019. május 20-tól hétfőnként hosszabb nyitvatartással 17 óra helyett este 18 óráig fogadják a ügyfeleket.

 

A Nagymaros, Fő tér 5. sz. alatti okmányirodában a gépjármű ügyintézés – átmenetileg – az általánostól eltérő rendben történik. A megváltozott félfogadásról az OkmányirodákPest Megyei Kormányhivatal okmányirodái menüpontban tájékozódhatnak. Azonnali ügyintézésre legközelebb a Szob, Szent Imre utca 12. sz. alatt működő kormányablakban van lehetőség.

 

A Szentendre, Dózsa György út 8. szám alatt működő kormányablakban - átmenetileg - a kérelmek és egyéb beadványok beadása, valamint a gépjárművekkel kapcsolatos ügyintézés a hét minden napján, továbbá a személyi okmányokkal (vezetői engedély, személyi igazolvány, útlevél, lakcím változás) kapcsolatos ügyekben az ügyfelek kiszolgálása keddenként, szerdánként és csütörtökönként zárás előtt két órával előzetes időpontfoglalás alapján történik. Azonnali ügyintézésre a Tahitótfalu, Szabadság tér 3. sz. alatti, vagy a Budakeszi, Dózsa György tér 25. és a Budaörs, Szabadság út 134. szám alatti kormányablakokban van lehetőség. 

Budapesten a Hegyvidék Központban (XII. ker. Apor Vilmos tér 11-12. szám alatt) működő Kormányablak kirendeltségen 2019. június 1-jétől - bizonytalan ideig -  az integrált kormányablak ügykörökben az ügyfélfogadás szünetel (a gépjármű és személyi okmány ügyintézés változatlan rendben történik).

A Vecsés, Szent István tér 1. sz. alatti okmányirodában 2019. május 13-tól a gépjárművekkel kapcsolatos ügyintézés bizonytalan ideig szünetel. Az ügyfélfogadási szünet ideje alatt a közelben a Vecsés Market Centrálban (Fő út 246-258.), továbbá a Gyál, Somogyi Béla u. 2., a Monor, Kossuth L. 78-80. és a Pécel, Kossuth tér 1. szám alatt működő kormányablakokban van lehetőség ügyintézésre.

Budapesten a XVII. ker. Pesti út 163. szám alatti kormányablakban működő PostaPont 2019. június 1-jétől zárva tart, ezért az eljárási díjak készpénzátutalási megbízással (csekken) történő befizetésére ezt követően csak a legközelebbi postahivatalban (Rákoskeresztúr 1. posta, Ferihegyi út 93/c.) van lehetőség.

Változik a szombathelyi kormányablakok (Bejczy István u. 1-3., Hollán Ernő u. 1. és Vasút u. 14.) ügyfélfogadási rendje 2013. május 13-tól. Az aktuális nyitvatartást honlapunkon az érintett kormányablakok információs lapjain kísérhetik figyelemmel.

 

A Sopron, fő út 5. szám alatt működő kormányablak - a Soproni Járási Hivatal épületének külső felújítási munkálatai miatt - várhatóan 2019. május 9. és 2019. június 19. között csak a Várfalsétány felől közelíthető meg, az akadálymentesség pedig a munkák befejezéséig (előreláthatólag 2019. október 7-ig) nem biztosított.

 

A Hatvan, Balassi Bálint út 14. szám alatt működő kormányablakban a gépjárművekkel kapcsolatos ügyekben az ügyintézés - bizonytalan ideig - kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján történik. Azonnali ügyintézésre legközelebb a Lőrinci, Szabadság tér 26. szám alatti, valamint Gyöngyösön a Kossuth Lajos u. 37. és az Eszperantó u. 6. szám alatti kormányablakokban van lehetőség.

Budapesten a Keleti pályaudvaron (VIII. ker. Kerepesi út 2-6. szám) működő kormányablakban 2019. május 13-26. között - a  pályaudvar felújítása alatt -  az ügyfélfogadás szünetel. A karbantartási munkálatok idejére a pályaudvar teljes területe lezárásra kerül. Fenti időszakban legközelebb a VII. ker. Erzsébet körút 6. szám és a VIII. ker. Baross utca 59. szám alatti kormányablakok állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A Vecsés, Fő u. 246-248. sz. alatti kormányablakban keddenként 16-18 óráig, szerdánként 18-20 óráig és csütörtökönként 16-18 óráig az ügyfelek kiszolgálása átmenetileg kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján történik.

A Pilisvörösvár, Fő u. 66. sz. alatti kormányablakban – technikai okokból –  keddenként 16-18 óráig, szerdánként 18-20 óráig és csütörtökönként 16-18 óráig - változatlan nyitvatartás mellett - az ügyfelek kiszolgálása átmenetileg kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján történik.

Budapesten a II. ker. Margit krt. 47-49. sz. alatt működő kormányablakban 2019. április 23-tól - technikai okokból - az integrált kormányablak ügykörökben az ügyintézés  - szokásostól eltérően - hétfőtől csütörtökig egységesen 8-16 óráig történik (pénteken a félfogadás rendje változatlan). A PostaPont 2019. április 25-től zárva tart.

Budapesten a Hűvösvölgyi Szolgáltatóházban - HÜVI (II. ker. Bátori László u. 2.) működő kormányablakban 2019. április 23-tól - technikai okokból - az integrált kormányablak ügykörökben az ügyintézés  - a szokásostól eltérően - hétfőtől csütörtökig egységesen 8-16 óráig, péntekenként 8-12 óráig történik.  A gépjárművekkel kapcsolatos ügyek intézése továbbra is szünetel.

A Pomáz, Kossuth Lajos utca 23-25. sz. alatti okmányirodában 2019. április 15. napjától mind a gépjárművel, mind a személyi okmánnyal kapcsolatos ügyintézés kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján történik.

Székesfehérvár, Piac tér 10. szám alatti kormányablakban felújítási munkálatok miatt az ügyfélfogadás átmenetileg (előreláthatólag 2019. június 30-igszünetel.  A felújítási munkálatok időtartama alatt a Székesfehérvár, Béke tér 5-7. sz. és a Dr. Koch László utca 4/b. sz. alatti kormányablakok állnak szíves rendelkezésükre.

A Balatonföldvár, Petőfi Sándor utca 1. sz. alatti kormányablakban - energetikai korszerűsítési munkálatok miatt - az ügyfélfogadás átmenetileg szünetel.

 

A legközelebbi kormányablakokról, illetve ügyintézési lehetőségekről honlapunkon tájékozódhatnak.

Előzetesen időpontot foglalni a 1818-as ingyenesen hívható telefonszámon, vagy a https://idopontfoglalo.kh.gov.hu oldalon (ügyfélkapus azonosítással) lehetséges.

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!