Ugrás a menüre

Figyelem!

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az ügyfélszolgálatokon  tartsák be a megfelelő óvintézkedéseket (maszk viselése, védőtávolság, higiéniás előírások). Továbbra is javasoljuk az időpontfoglalás és az elektronikus ügyintézési lehetőségek igénybevételét.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kormányablakokban működő adóügyi ügyfélszolgálatokon megváltozott a nyitvatartás rendje, illetve egyes helyszíneken továbbra is szünetel az ügyfélfogadás. Részletes tájékoztatást a NAV honlapján találnak. Javasoljuk továbbá a NAV online szolgáltatásainak használatát.

Népszerű volt a balatoni strandokat látogató kormányablak busz

2019.09.18.

A Balaton északi partján nyaralók ügyintézését is megkönnyítette a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormányablak busza, amely a nyári szezonban strandok közelében, illetve rendezvényeken, fesztiválokon tartott ügyfélszolgálatot.


Takács Szabolcs kormánymegbízott elmondta: a hivatal egy éve üzembe állított kormányablak busza a megszokott menetrenden kívül tizenkét új helyszínen állt az ügyfelek rendelkezésére a nyár folyamán.

 

A kormánymegbízott értékelése szerint a rendkívüli kormányablak-szolgáltatást sikerült jól kihasználni, az ügyfelek megismerték, és meg is kedvelték a helybeni ügyintézést.

A busz egyebek mellett a Kiscsőszi Pajtafesztiválon, a Litéri Néptánc Találkozón, a Művészetek Völgyében, a Kislődi Sobri Jóska Kalandparkban, a Várpalotai Napokon, valamint Csopak, Alsóörs, Balatonakali, Balatonkenese, Révfülöp és Badacsony strandjai előtt tartott ügyfélszolgálatot.

A kormányablak buszon ugyanazok az ügyek indíthatók vagy elintézhetők el, amelyek az integrált ügyfélszolgálaton is.

A busz őszi menetrendje itt érhető el:

http://kormanyablak.hu/hu/veszprem-megye-mobiliz%C3%A1lt-ugyfelszolgalat

(Veszprém Megyei Kormányhivatal)