Ugrás a menüre

Figyelem!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kormányablakokban és az okmányirodákban - a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendváltozásra tekintettel - az év végén az alábbi (országosan egységes) rendben tartanak félfogadást:

2019. december 6-án (péntek) keddi ügyfélfogadási rend szerint,

2019. december 7-én (szombat) 8.00-14.00 óráig,

2019. december 13-án (péntek) pénteki ügyfélfogadási rend szerint,

2019. december 14-én (szombat) 8.00-14.00 óráig,

2019. december 24-27 (kedd-péntek) az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel,

2019. december 31. (kedd) 8.00-12.00 óráig,

2020. január 1. (szerda) az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2019. december 31-én (kedden) csak azok az ügyfélszolgálatok tartanak félfogadást, amelyek keddenként nyitva tartanak, továbbá a fentiektől eltérő a nyitvatartás egyes kormányablakokban és okmányirodákban (az eltérésekről ezen az oldalon tájékozódhatnak).

Népszerű volt a balatoni strandokat látogató kormányablak busz

2019.09.18.

A Balaton északi partján nyaralók ügyintézését is megkönnyítette a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormányablak busza, amely a nyári szezonban strandok közelében, illetve rendezvényeken, fesztiválokon tartott ügyfélszolgálatot.


Takács Szabolcs kormánymegbízott elmondta: a hivatal egy éve üzembe állított kormányablak busza a megszokott menetrenden kívül tizenkét új helyszínen állt az ügyfelek rendelkezésére a nyár folyamán.

 

A kormánymegbízott értékelése szerint a rendkívüli kormányablak-szolgáltatást sikerült jól kihasználni, az ügyfelek megismerték, és meg is kedvelték a helybeni ügyintézést.

A busz egyebek mellett a Kiscsőszi Pajtafesztiválon, a Litéri Néptánc Találkozón, a Művészetek Völgyében, a Kislődi Sobri Jóska Kalandparkban, a Várpalotai Napokon, valamint Csopak, Alsóörs, Balatonakali, Balatonkenese, Révfülöp és Badacsony strandjai előtt tartott ügyfélszolgálatot.

A kormányablak buszon ugyanazok az ügyek indíthatók vagy elintézhetők el, amelyek az integrált ügyfélszolgálaton is.

A busz őszi menetrendje itt érhető el:

http://kormanyablak.hu/hu/veszprem-megye-mobiliz%C3%A1lt-ugyfelszolgalat

(Veszprém Megyei Kormányhivatal)