Ugrás a menüre

Figyelem!

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az ügyfélszolgálatokon  tartsák be a megfelelő óvintézkedéseket (maszk viselése, védőtávolság, higiéniás előírások). Továbbra is javasoljuk az időpontfoglalás és az elektronikus ügyintézési lehetőségek igénybevételét.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kormányablakokban működő adóügyi ügyfélszolgálatokon megváltozott a nyitvatartás rendje, illetve egyes helyszíneken továbbra is szünetel az ügyfélfogadás. Részletes tájékoztatást a NAV honlapján találnak. Javasoljuk továbbá a NAV online szolgáltatásainak használatát.

Változott a fővárosi kormányablakokban működő MÁK Pontok nyitvatartása

2019.12.02.

A Magyar Államkincstár (MÁK) Állampénztári Ügyfélszolgálata által öt budapesti kormányablakban működtetett Állampapír Értékesítési Pont a korábbiaktól eltérő rendben tart ügyfélfogadást.


Az ügyfélszolgálatok új nyitvatartásáról a MÁK honlapján, illetve az érintett kormányablakok oldalain (az alábbi linkekre kattintva) tájékozódhatnak:

III. kerület Harrer Pál utca 9-11.

V. kerület Erzsébet tér 3.

VIII. kerület Baross utca 59.  (felhívjuk szíves figyelmüket a kormányablakban végzett felújítási munkálatok miatt - az év végéig - átmenetileg szünetel az ügyfélfogadás)

XVII. kerület Pesti út 163.

XVIII. kerület Üllői út 445.

 

(kormanyhivatal.hu)