Ugrás a menüre

Vezető Hírek

Önkiszolgáló pontok támogatják a gyors ügyintézést a kormányablakokban

2022.09.27.

Új, mesterséges intelligenciával támogatott, érintőképernyős önkiszolgáló ügyintézési pontokon is lehet már ügyet intézni a kormányablakokban. Az ún. MIA Pontokon elhelyezett eszközöket (Mesterséges Intelligencia Asszisztens) mindenki kipróbálhatja, országszerte közel 200 helyszínen.

Tovább a cikkhez

Digitális, szolgáltató közigazgatást építünk

2022.09.01.

Digitális, szolgáltató közigazgatást építünk - jelentette ki a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szerdán Székesfehérváron.

Tovább a cikkhez

Áramkedvezményre jogosultak az elektromos gyógyászati segédeszközt használók

2022.08.10.

A nagycsaládosok gázkedvezményéhez hasonlóan az elektromos gyógyászati segédeszközt használók (pl. mozgássérültek) áramkedvezményre jogosultak, amelyet a kormányablakban igényelhetnek.

Tovább a cikkhez

A nagycsaládosoknak a kormányhivatalhoz kell beadni a gázárkedvezmény iránti igényt

2022.08.10.

A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos arra kérte a nagycsaládosokat, hogy a kormányhivatalokban igényeljék a rezsicsökkentés által számukra biztosított további gázárkedvezményt, ugyanis az nem jár automatikusan. Az igényt csak annak kell benyújtani, aki jelenleg nem részesül a támogatásban.

Tovább a cikkhez

Már a kormányablakokban is lehet kérelmezni a menedékes státuszt

2022.05.09.

Hétfőtől a kormányablakokban is benyújtható a menedékeskénti elismerés iránti kérelem, nemcsak az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóságnál

Tovább a cikkhez

további hírek