Ugrás a menüre

Vezető Hírek

Informatikai átállás miatt szünetel a gépjármű-ügyintézés május 30-án

2023.05.17.

Megújítja a Belügyminisztérium az országos járműnyilvántartást, ezért 2023. május 30-án, kedden az ország legtöbb kormányablakában és okmányirodájában informatikai átállás miatt nem lesz lehetőség a gépjárművekkel kapcsolatos ügyek intézésére. A tervezhető ügyekkel javasolt másik napon felkeresni az ügyfélszolgálatokat.

Tovább a cikkhez

Könnyebbé válik az ügyintézés az autista embereknek

2023.03.24.

Idén márciustól könnyebben tudják igénybe venni autista társaink a kormányablakok és az okmányirodák szolgáltatásait. Az ország valamennyi ügyfélszolgálatán kihelyezték az autista ügyfeleket segítő vizuális folyamatleírás táblákat, melyeken lépésről-lépésre látható az ügyintézés menete.

Tovább a cikkhez

Ünnepélyes keretek között adták át Szegeden, a Kereskedő közben kibővített ügyfélszolgálatot

2023.03.14.

Tíz munkaállomással bővült Szegeden a Kereskedő közben működő kormányablak. A fejlesztésnek köszönhetően a kormányablakos ügyintézés mellett családtámogatási és társadalombiztosítási, valamint földhivatali ügyfélszolgálat is várja az állampolgárokat. A kibővített ügyfélszolgálat ünnepélyes átadására március 13-án került sor.

Tovább a cikkhez

Megnyitotta kapuit az eleki kormányablak

2023.03.13.

Több mint bruttó ötvenmillió forintos beruházás eredményeképpen négy munkaállomásos kormányablakká „alakult” a korábbi okmányiroda Eleken. Így a kormányablakok száma Békés vármegyében 17-re, országosan immáron 315-re emelkedett.

Tovább a cikkhez

Átadták az újszászi kormányablakot

2023.01.19.

Megnyílt Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye tizenhatodik kormányablaka. Az Újszászon korábban okmányirodaként működő hivatal immár modern, megújult külsővel, kibővített ügykörökkel és hosszabb nyitvatartási idővel várja az ügyfeleket.

Tovább a cikkhez

további hírek