Ugrás a menüre

Vezető Hírek

Átadták az újszászi kormányablakot

2023.01.19.

Megnyílt Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye tizenhatodik kormányablaka. Az Újszászon korábban okmányirodaként működő hivatal immár modern, megújult külsővel, kibővített ügykörökkel és hosszabb nyitvatartási idővel várja az ügyfeleket.

Tovább a cikkhez

Több mint 15 millió ügyet intéztek tavaly a kormányablakokban

2023.01.14.

Több mint 14,3 millió ügyfél kereste fel a kormányablakokat 2022-ben, akik összesen 15,7 millió ügyet intéztek el, ami megközelíti a koronavírus-járvány előtti, 2019-es év rekordot jelentő számait.

Tovább a cikkhez

Változik egyes kormányablakok nyitvatartása novembertől

2022.10.12.

A szomszédunkban dúló háború és a brüsszeli szankciók energiaválságot okoztak. A sokszorosára megnövekedett energiaárak miatt a kormány 25 százalékos gázfelhasználás-csökkentést írt elő az állami szerveknél, ezért 2022. november 2. és tervezetten 2023. március 17. között egyes, kisebb forgalmú kormányablakokban és okmányirodákban szünetel az ügyfélfogadás.

Tovább a cikkhez

A gázárkedvezmény iránti kérelem is benyújtható a kormányablakbuszban

2022.10.07.

A mobilizált kormányablak ügyfélszolgálatnak köszönhetően a kistelepüléseken élők is előzetes időpontfoglalás nélkül intézhetik ügyeiket szerte az országban. A kormányablakbuszokban többek között a gázárkedvezmény kérelmét is le lehet adni.

Tovább a cikkhez

Önkiszolgáló pontok támogatják a gyors ügyintézést a kormányablakokban

2022.09.27.

Új, mesterséges intelligenciával támogatott, érintőképernyős önkiszolgáló ügyintézési pontokon is lehet már ügyet intézni a kormányablakokban. Az ún. MIA Pontokon elhelyezett eszközöket (Mesterséges Intelligencia Asszisztens) mindenki kipróbálhatja, országszerte közel 200 helyszínen.

Tovább a cikkhez

további hírek